PGB zorg

De helpende hand

Heb je bijvoorbeeld moeite om je dag of week te plannen of zinvol in te vullen, ga je vaak over je grenzen, heb je moeite met communiceren of andere problemen waardoor je je leven niet helemaal in de hand hebt?

Of lukt het (tijdelijk) niet alleen om je leven op de rit te krijgen. Als dit komt door een beperking (lichamelijk, geestelijk of verstandelijk), kan het zijn dat je gebruik kunt maken van externe begeleiding. Het doel van deze begeleiding is om ervoor te zorgen dat je de regie over je eigen leven zoveel mogelijk houdt of weer krijgt, waarbij je rekening houdt met je beperkingen.
Om voor deze begeleiding in aanmerking te komen heb je een indicatie nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Ik kan je de weg wijzen in zorgland en/of helpen met het aanvragen van een indicatie voor de zorg die er nodig is. Per 1 januari 2012 gelden er nieuwe regels voor het aanvragen van een budget voor deze begeleiding, met name als je nog niet eerder begeleiding hebt gehad.
Het kan ook zijn dat je het zelf niet echt merkt maar dat je omgeving problemen signaleert.
Neem contact met mij op om te kijken of ik je hierbij via een PGB kan begeleiden.

Vrijblijvend contact

Voor aanmelding vraagt Manfred u niet om allerlei lastige formulieren in te vullen. Ook het aanvragen van een medische verklaring wordt voor u geregeld. Neem vrijblijvend contact op om uw situatie te bespreken. Indien u het op prijs stelt, plannen we een kennismakingsgesprek in.